Eerste helft hotelrenovatie Zonheuvel compleet

Nieuwsbericht | 10 maart 2021

Renovatie badkamer hotel Zonheuvel

Naast de productie van prefab badkamers, is SANU ook gespecialiseerd in het projectmatig renoveren van badkamers en toiletten. Landgoed Zonheuvel (Hotel & Conferentiecentrum) heeft ons dan ook gevraagd om hun 104 badkamers en openbare toiletten een nieuwe, frisse look te geven. Samen met een team van andere renovatiespecialisten, krijgen de hotelkamers een opfrisbeurt: van schilderwerk tot meubilair.

Om de badkamers te renoveren wordt geen gebruik gemaakt van tegels, maar van onze innovatieve Wall&Water panelen. Met deze panelen renoveren wij in een mum van tijd de badkamers: zonder droogtijd en met weinig afval. De berken-multiplex panelen met een HPL-finish zijn bestand tegen water en komen met een levenslange garantie. Het klik-systeem is eenvoudig, snel en verzorgt een waterdichte verbinding. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en motieven, met- en zonder opgedrukte voegen. Dankzij het slimme product kunnen de badkamers snel afgewerkt worden, met hetzelfde effect van een tegelwand, zonder de inzet van een tegelzetter.

Plaatsen douchecabines, verleggen leidingwerk en tegelen vloeren

Buiten het renoveren van de badkamerwanden, houdt SANU zich ook bezig met het plaatsen van douchecabines, het tegelen van vloeren en het verleggen van leidingwerk. Door alle specialismes in huis te hebben, behoudt SANU de volledige controle over de kwaliteit. De badkamer is na het afwerken, in veel gevallen direct gereed voor gebruik. Het doel van de missie is om de renovatietijd per badkamer zo laag mogelijk te houden, zodat de kamers verhuurd kunnen worden. Dit valt alleen te realiseren door innovatieve oplossingen toe te passen. Iets waar wij graag gebruik van maken.

Wij bedanken Zonheuvel voor het vertrouwen in de samenwerking en kijken uit naar een mooie afronding van het project.

Bent u geïnteresseerd in de diensten van SANU? Neem dan gerust contact op met ons kantoor: wij helpen u graag mee met uw badkamerklus!