SANU sluit aan bij ontwerptraject Coolbase

Nieuwsbericht | 9 maart 2021

Prefab-badkamers-partners

Engineering en levering van kant en klare badkamers

SANU sluit zich aan bij het ontwerptraject van project COOL BASE als BIM-partner. Samen met Tetteroo en WubbenChan gaat SANU zich inzetten om het unieke project te versnellen, zonder in te leveren op kwaliteit, met gebruik van prefab badkamers.

FSD Development voegt een modern monument toe aan de Coolhaven in Rotterdam. Het plan COOL BASE is de geselecteerde winnaar in de competitie voor een nieuwe ontwikkeling in deze omgeving. COOL BASE wordt een gebouw met een houten constructie en een slanke uitstraling.

COOL BASE IS EEN WOONCOMPLEX MET STERREN

Je komt op een hotelachtige manier thuis; co-living en co-dining. Op dijkniveau ontmoet je de gastheer of gastvrouw van COOLBASE, die je vertelt of er pakketjes zijn aangekomen voor je, of je dochter is langs geweest, hier geef je aan of je morgenochtend ontbijt wilt ontvangen en kun je toestemming geven voor een extra schoonmaakbeurt van je appartement, of juist niet omdat je vier weken in het buitenland bent. Wonen met sterren.

RATIONALISEREN SANITAIRE RUIMTES

Er wordt vanaf het begin intensief samengewerkt tussen alle partijen. SANU is verantwoordelijk voor het rationaliseren en optimaliseren van de badkamerontwerpen en het integreren van de badkamers in de productie van het gebouw. In de ontwerpfase zijn korte lijntjes van groot belang. Het vroeg integreren van prefab badkamers in het ontwerp leidt dan ook tot winst in de uitvoering. SANU bedankt Tetteroo voor het vertrouwen en kijkt uit naar een enerverende bouwopgave.