Waterdichte kant- en klare badkamers

SANU erkent dat prefab badkamers, zonder waterdicht te zijn, niets waard zijn voor onze klanten. Onze waterdichtingsmethode is een combinatie van bekwaamheid en stringente processen. Wij handhaven dan ook een strikt POD-dicht beleid; waarin geen enkele badkamer de productie verlaat zonder 100% waterdicht te zijn.

Door vervaardigd te worden in een gecontroleerde productieomgeving, wordt de kwaliteit van de badkamers stap voor stap bewaakt. Waterdichting wordt aangebracht door opgeleide en geaccrediteerde waterdichtingsinstallateurs om onze klanten een langdurige oplossing te bieden.

Goed beginnen, betekent goed eindigen.

Tijdens de selectie van een aanvullende prefab badkamer leverancier, moedigen we klanten ten zeerste aan om het proces van waterdichting te bestuderen, om ervoor te zorgen dat de badkamers de komende jaren écht waterdicht blijven. Kiezen voor een ‘goedkope’ badkamer, kan ook ‘goedkope’ kwaliteit betekenen – houd hier rekening mee.

Lekkende badkamers staan hoog op de lijst van gebreken bij grootschalige ontwikkelingen.

Een gecontroleerde en op kwaliteit gefocuste productieomgeving betekent dat onze waterdichtheid consequent wordt gecontroleerd. Intensieve kwaliteitscontrolemaatregelen bieden de zekerheid dat de prefab badkamers boven de norm zijn voordat deze de bouwplaats bereiken.

Praat met ons projectteam voor meer informatie over het waterdichtingsproces van SANU.

POD-dicht

Als reactie op feedback van klanten en veelvoorkomende problemen met op locatie gebouwde badkamers, zijn we voortdurend bezig met het ontwikkelen van onze waterdichtingsmethodologie om de integriteit van onze prefab badkamer units te maximaliseren.

Bezoekende klanten worden consequent weggeblazen door de hoge kwaliteit en uniformiteit van de SANU waterdichtingsinstallaties; ver weg van de gebreken die de traditionele bouw oplevert.

Neem contact met ons op om meer te leren over onze methodologie.

Up-to-date blijven over de laatste ontwikkelingen rondom prefab bouwen? Abonneer je dan op onze maandelijkse nieuwsbrief.


Abonneer